Cover foto
 
U bent hier: HomeEvenementen

Evenementen

Kalender

Inschrijven/bestellen

September 2018

14u tot 16u - Startdag

[+] Meer info

De Startdag is de knallende opener van ons nieuwe werkjaar! Het is een dag vol spelletjes, springkastelen en een eerste blik op je nieuwe leiding. Zet 22 september maar in je agenda, want ook de ouders mogen komen. Zij kunnen genieten van een kleine versnapering en een drankje. Welkom aan onze lokalen van 14u tot 16u. Vergeet ook zeker jullie speurneuzen niet, want jullie moeten zelf zien te achterhalen wie jullie nieuwe leiding is!

Oktober 2018

19u tot 23u59 - BBQ

[+] Meer info

Onze jaarlijkse BBQ gaat dit jaar door op 20 oktober. Hier kan je de nodige uniformen bestellen, worden de leidingsploegen uitgebreid voorgesteld en kan je natuurlijk genieten van een heerlijke barbecue. Noteer dus zeker 20 oktober in je agenda en vergeet geen vlees te bestellen!

November 2018

19u30 tot 23u59 - Quiz

[+] Meer info

Deze avond wordt de kennis van ouders, vrienden, oud-leiding en sympathisanten getest. Hier kan je fantastische prijzen winnen, dus begin al maar te studeren én schrijf je quizploeg tijdig in!

Februari 2019

tot 18u30 tot 13u30 - Klein kamp

[+] Meer info

Het weekend van 22 tot 24 februari gaan we op klein kamp. Hier zorgt de leiding voor een weekend vol spel en plezier!

Maart 2019

en 20u tot 23u59 - Groepsfeest

[+] Meer info

Ons Groepsfeest is beroemd en berucht over heel Vlaanderen en vrienden en familie zijn dan ook uitgenodigd om dit schouwspel te aanschouwen! KSA Striideburgh zal weer schitteren in het weekend van 22 en 23 maart. U komt toch ook? De deuren gaan open om 19u30 en we beginnen stipt (ahum) om 20u. Vergeet geen tickets te bestellen!

April 2019

18u tot 23u59 - Italiaanse avond

[+] Meer info

Na een vergadering slechteriken vangen, knutselen of rennen smaakt niets beter dan een overheerlijke spaghetti! Den aperitief begint om 18:00 en het hoofdgerecht om 19:00. Iedereen is welkom om zijn voetjes onder onze uiterst gezellige tafels te schuiven in ons bovenste lokaal! Vergeet niet tijdig in te schrijven.

Juli 2019

tot Kamp

[+] Meer info

Het hoogtepunt van ons jaar vol pret: ons enige echte tentenkamp! We gaan zoals elk jaar van 21 juli tot 29 juli op kamp met heel onze KSA. Deze negen dagen zullen gevuld zijn met spelen en ravotten! We ruilen ons bed voor een luchtmatras of veldbedje en ons deken voor een slaapzak. We eten uit gamellen, zingen leuke liedjes, eten marshmallows aan een kampvuurtje en slapen in tenten. Dé activiteit van ons KSA-jaar kan door niemand gemist worden, blokkeer daarom zeker 21 tot en met 29 juli in de agenda!

Inschrijven/bestellen

Momenteel kan je je voor niets inschrijven en niets bestellen.

 
<